طرز تهیه شیرینی و نان بدون گلوتن

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70406
    susan
    مشارکت کننده

    طرز تهیه شیرینی ذرت
    مواد لازم:
    آرد ذرت 110 گرم

    شکر 100 گرم به صورت پودر شده

    تخم مرغ 3 عدد

    وانیل به میزان کم

    توجه: در صورت استفاده از وانیل از عدم وجود غلات ممنوعه در آن مطمئن باشید و در غیر این صورت از پوست لیموترش پودر شده یا رنده شده به جای وانیل استفاده کنید.
    طرز تهیه:

    – سفیده تخم مرغ را با نیمی از شکر خوب هم می ‏زنیم.

    – بعد زرده تخم مرغ را با نصف دیگرشکر خوب هم می‏ زنیم.

    – سپس هر دو را کاملاً با هم مخلوط می ‏کنیم و کم‏ کم آرد ذرت را به آن اضافه کرده و مخلوط می‏ نماییم.

    – حالا قالب حاوی مخلوط حاصل را در طبقه وسط فر با درجه حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار می‏ دهیم.

    – پس از این مدت شیرینی ذرت به دست آمده آماده ی مصرف می‏ باشد.



    طرز تهیه نان ذرت و برنج

    مواد لازم:

    شیر گرم 200 سی‏ سی

    تخم مرغ 1 عدد

    آرد برنج 375 گرم

    بلغور ذرت 75 گرم

    شکر یا پودر قند 1 قاشق مرباخوری

    نمک 1 قاشق مرباخوری

    پودر خمیر ترش از نوع ریز 7 گرم (1 قاشق سوپخوری)

    کره نرم شده 40 گرم (3 قاشق سوپخوری)

    آب گرم یک دوم لیوان

    زرده تخم مرغ و کنجد در صورت تمایل جهت تزئین روی کیک

    توجه: باید توجه داشته باشید که بلغور ذرت زرد رنگ است که از آن باید در تهیه این نوع نان استفاده شود زیرا در بازار آرد ذرت نیز وجود دارد که به رنگ سفید می ‏باشد و برخی از فروشندگان به آن نیز بلغور ذرت می‏ گویند و آن را به جای بلغور ذرت می ‏فروشند.

    طرز تهیه:

    – آرد برنج و بلغور ذرت را با پودر قند یا شکر و نمک خوب مخلوط می‏ کنیم.

    – کم ‏کم کره نرم شده را به آن اضافه می ‏کنیم و ضمن اضافه کردن، آن را خوب هم می‏ زنیم (مخلوط شماره 1)

    – پودر خمیر ترش را به مقداری از آب گرم اضافه نموده و در دمای معمولی اتاق به مدت ده الی پانزده دقیقه قرار می دهیم تا پف كند.

    – از طرف دیگر تخم مرغ را داخل بقیه آب گرم باقیمانده ریخته و کاملاً هم زده و مخلوط می‏ کنیم (مخلوط شماره 2).

    – مخلوط تخم مرغ و آب گرم (مخلوط شماره 2) را به مخلوط تهیه شده قبلی (مخلوط شماره 1) اضافه می ‏کنیم و به خوبی هم می زنیم.

    – بعد کم کم آرد برنج را به آن اضافه نموده و ضمن اضافه کردن با هم‏ زدن آن را با خمیر تهیه شده مخلوط می‏ نماییم.

    – پس از مخلوط شدن کامل آن ها، شیر را نیز به تدریج به آن اضافه نموده و با قاشق به خوبی هم می ‏زنیم تا خمیر مورد نظر حاصل شود.

    – کمی آرد برنج را روی قالب شیرینی بزرگی ریخته و سطح آن را صاف می‏ کنیم و سپس خمیر به دست آمده را روی قالب شیرینی پخش می ‏کنیم و قالب شیرینی را در فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار می‏ دهیم تا روی نان طلایی شود. پس از طلایی شدن روی نان آن را از فر بیرون آورده و استفاده می‏ کنیم.

    در صورت تمایل به تزئین نان مورد نظر، قبل از قرار دادن خمیر در فر روی سطح آن را کمی با زرده تخم مرغ و کنجد، به صورت یک لایه نازک تزئین می‏ کنیم سپس در فر با همان درجه حرارت و زمان قرار می ‏دهیم.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.
فهرست