طرز تهیه دسر هلو با سس توت

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #115430
    r.ahmadi
    مشارکت کننده

    طرز تهیه دسر هلو با سس توت

    دسر هلو

    زمان آمادگی

    15 دقیقه

    4 نفر (اندازه سرو: ½ هلو، ½ فنجان بستنی، 3 قاشق غذاخوری سس توت)

    میوه تازه که در اوج فصل گرفته می شود، بهترین دسر است. این هلوها را حتی با یک قاشق غذاخوری بستنی و سس توت شیرین تر کنید.

    بستنی وانیلی خود را با یک سس توت و غنی از آنتی اکسیدان تزیین کنید. به جای خامه از این سس توت بدون کالری، سالم و شیرین استفاده کنید.

    این دستور غذا: بدون گوشت با کلسترول پایین، کم چرب، چربی اشباع شده پایین و کم سدیم می باشد.
    مواد لازم

    1 فنجان توت تازه (تمشک، توت فرنگی، یا ترکیبی)
    2 قاشق غذاخوری عسل
    1 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
    2 هلو، خرد شده و بریده شده
    2 فنجان بستنی کم چرب وانیلی

    طرز تهیه

    توت ها، عسل، آب لیمو را در مخلوط کن ترکیب کنید. مخلوط را پوره کنید.
    دانه ها را خارج کنید.
    4 تکه هلو را در هر 4 کاسه دسر قرار دهید و 2/1 فنجان بستنی را به هر کدام اضافه کنید. ترکیب را با سس توت تزیین کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.
فهرست