این خوراک قبل از اینکه غذای خوشمزه ای باشد یک غذای سه سوته و دانشجویی است . بهتر است کدو را با فلفل زیاد بخورید .
مواد لازم :
کدو
3 عدد
پیاز
1 عدد
گوجه
2 عدد
شنبلیله خشک
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
طرز تهیه :
کدوها را پوست بگیرید و مربعی خرد کنید پیاز را هم ریز خرد کنید.
پیاز را سرخ کنید در حدی که نرم شود نیازی نیست خیلی سرخ شود و زردچوبه را داخل پیاز کمی تفت بدهید و کدو را اضافه کنید و بگذارید تا کدو نرم شود ولی گاهی هم بزنید که کدو به ته ظرف نچسبد بعد از اینکه کدو کمی نرم شد رب گوجه فرنگی را در گوشه ای از تابه سرخ کنید تا بوی خامی رب از بین برود و بعد با کدو مخلوط کنید.
بعد گوجه فرنگی پوست گرفته شده و خرد شده یا رنده شده را اضافه کنید و بگذارید 5-6 دقیقه با کدوها بپزد و نمک و فلفل بزنید این خوراک تند، خوشمزه تر می شود بعد کمی شنبلیله خشک کف دستتان بساوید و داخل خوراک بریزید و شعله گاز را خاموش کنید. تمام طعم و عطر این خوراک به شنبلیله خشک هست ولی بعد از اینکه سبزی خشک را ریختید دیگر نگذارید بپزد و شنبلیله هم زیاد نریزید که غذا را تلخ می کند.
اگر مزه کدو را زیاد دوست ندارید پیشنهاد میکنم این خوراک را امتحان کنید.