شیر ارگانیك بهتر است یا شیر كارخانه ای؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70198
    mosavi
    مشارکت کننده

    كارشناسان انگلیسی ادعا كردند شیر حاصل از دام های ارگانیك و طبیعی كه بدون مواد شیمیایی پرورش یافته اند و علف تازه می خورند، برای سلامتی خیلی مفیدتر است.
    این كارشناسان می گویند شیر ارگانیك چربی اشباع شده كمتری دارد و بیشتر از شیرهایی كه در كارخانه های لبنیات تجاری تولید می شوند، حاوی اسیدهای چرب مفید است.
    به گزارش مجله دیری ساینس، همچنین شیر ارگانیك زمانی كه تحت تاثیر شرایط آب و هوایی قرار بگیرد كمتر خواص مفید خود را از دست می دهد.
    روزنامه تلگراف نیز در این باره آورده است: كارشناسان تغذیه با مقایسه شیر دام های ارگانیك و شیر های كارخانه ای دریافته اند كه شیرهای كارخانه ای حاوی مقادیر زیاد چربی های اشباع شده و مقدار بسیار كمتری از اسیدهای چرب مفید هستند در حالی كه شیر ارگانیك برای مقابله با هر دوی این مشكلات مفید است.
    برای دستیابی به این نتایج، كارشناسان علوم بهداشتی بعنوان بخشی از برنامه گروه مزرعه داری اكولوژیك نافرتون در دانشگاه نیوكسل انگلیس و مركز تغذیه انسان روی كیفیت ۸۸ نام تجاری مختلف شیرهای كارخانه ای موجود در سوپر ماركت ها طی یك دوره دو ساله آزمایش و مطالعه كرده اند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.