شکر و افزایش خطر ابتلا به سرطان پستان

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #87895
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    دکتر سلام -یک مطالعه جدید انجام شده در کانادا نشان داد که تنها سه نوشیدنی شیرین در هفته می تواند چگالی بافت پستان را افزایش دهد و خطر ابتلا به سرطان پستان را بوجود آورد، نتایج این تحقیق در مجله BMC منتشر شده است.

    این تحقیق شامل 776 زن درست قبل از یائسگی و 779 زن که در یائسگی بوده اند انجام شد. دانشمندان چگالی سینه هر زن را اندازه گیری کرده اند، و پرسشنامه شامل سوالاتی در مورد تعداد دفعات مصرف غذاهای شیرین (شکلات، کیک، بستنی)، نوشیدنی های شیرین و تعداد شکر مصرفی روزانه انجام شد
    “ما دریافتیم که ارتباط بین مصرف قند و شکر و تراکم بافت پستان وجود دارد، زنان که یائسه بودند چگالی افزایش سینه ها مقدار بیش از حد از مصرف چربی، در حالی که زنان که قبل از یائسگی بودند، تراکم، افزایش سینه ها به دلیل مصرف بیش از حد از قند بوده است. “

    توجه داشته باشید که بسیاری از زنان به مقادیر بیش از حد قند مصرف نمی کند. اما حدود 3 بار در هفته نوشیدنی شیرین استفاده میکنند. به همین دلیل است دانشمندان می گویند که مقدار خوردن مواد شیرین بسیار مهم است، و اشاره می کنند که ممکن است مواد غذایی بخورید که طعم شیرین نداشته باشد ولی حاوی قند باشد همین تراکم بافت پستان را افزایش می دهد خطر ابتلا به سرطان پستان را زیادتر میکند، و همچنین تشخیص سرطان مشکل تر می شود. محققان میگویند در این باره باید تحقیقات زیادتری انجام گیرد و باید این تحقیقات ادامه داشته باشد اما مصرف قند حتی درمقادیر بسیارکم باید توجه شود

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.