سبزیجات را در معرض حرارت های خیلی بالا در ماکروویو قرار ندهید!

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71742
    nikbakht
    مشارکت کننده

    واشنگتن‎‎‎ : مطالعـات‎ نشـان مـي‎دهـد پـختـن سبزيجات‎ با مايكروويو موجب‎ از بيـن‎‎ رفتـن ارزش‎ غذايي‎‎ آنها ميشود .
    به‎‎ گزارش‎ تلويزيـون‎ فـرانسـه , مـطالعـات‎ پژوهشگران‎ آمريكايي‎‎ ثابت‎ ميكند 77 تـا 97 درصد ارزش‎ غذايي‎ سبزيجات‎‎ هنگام‎ پخت آنهـا با مايكروويو از بين‎ مي‎رود.علت‎‎‎ آن‎‎ اين است كه‎ مايكروويو سبزيجـات را در معرض‎ حرارت‎ بسيـار بـالا قـرار مـي‎دهـد بنابراين‎‎ خوردن اينگونه‎ سبزيجات‎ بـي‎ ارزش‎ مي‎شود. متخصصان‎‎ تغذيه‎‎‎ توصيه كرده اند بهتريـن روش‎ پخت‎‎‎ سبزيجات پختن‎ آنها با بخار آب‎ اسـت و سبزيجات‎ آب‎ پز اكثر ارزشهاي‎ غذايي‎ خود را حفظ مي‎كنند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.