واشنگتن : مطالعـات نشـان مـيدهـد پـختـن سبزيجات با مايكروويو موجب از بيـن رفتـن ارزش غذايي آنها ميشود .
به گزارش تلويزيـون فـرانسـه , مـطالعـات پژوهشگران آمريكايي ثابت ميكند 77 تـا 97 درصد ارزش غذايي سبزيجات هنگام پخت آنهـا با مايكروويو از بين ميرود.علت آن اين است كه مايكروويو سبزيجـات را در معرض حرارت بسيـار بـالا قـرار مـيدهـد بنابراين خوردن اينگونه سبزيجات بـي ارزش ميشود. متخصصان تغذيه توصيه كرده اند بهتريـن روش پخت سبزيجات پختن آنها با بخار آب اسـت و سبزيجات آب پز اكثر ارزشهاي غذايي خود را حفظ ميكنند.