زردچوبه که بعنوان طلای ادویههای غذایی شناخته شده است، حاوی مادهای موسوم به «کورکومین» است که خاصیت آنتی اکسیدانی فوقالعاده بالایی دارد و هم چنین حاوی بسیاری از مواد شیمیایی مفید دیگر است.
این ادویه در غذاهای هندی به وفور استفاده میشود و در آشپزی آسیاییها و هم چنین آمریکاییها نیز جایگاه مهمی دارد.
نتایج آزمایشات ما نشان میدهد که این ادویه خواص ضد التهابی و ضد سرطانی فوق العادهای دارد و با پیشگیری از تشکیل تومورها و بهبود عملکرد اعضای بدن و تحرک آنها، سبب افزایش طول عمر میشود. این ادویه روی ژنهای مربوط به سرطان و نیز ژنهای مربوط به افزایش سن تاثیرگذار است.
برای بررسی نقش احتمالی کورکومین در پیشگیری از سندرم حاد گرفتگی تنفسی، سرطان کبد و پوکی استخوان پس از یائسگی، انستیتو ملی سلامت در آمریکا بودجه اختصاصی را در نظر گرفته است.