یک مطالعه جدید که توسط محققان اسپانیایی انجام شده، حاکی از آن است که رژیم غذایی مدیترانه ای خطر ابتلا به سرطان سینه را در زنان به شدت کاهش میدهد.
به گزارش پایگاه خبری سلامانه، رژیم غذایی مدیترانه ای سرشار از غلات کامل، روغن زیتون، میوه و سبزی، ماهی و به دور از گوشت و غذاهای فراوری شده و لبنیات پرچرب است.
این مطالعه همچنین میافزاید زنانی که در رژیم غذایی خود بیشترین میزان استفاده از روغن زیتون را دارند، 68 درصد کمتر از سایرین به سرطان سینه مبتلا میشوند. تأثیر آجیل و غلات در جلوگیری از ابتلا به این سرطان 41 درصد است.
محققان همچنین می گویند در زمان پس از یائسگی، مصرف غذاهای مدیترانه ای تا ۲۲ درصد خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش میدهد.