رژیم‌های غذایی كم نمک احتمال ابتلا به حملات قلبی را افزایش می‌دهد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #87937
    f.kashkalani
    مشارکت کننده

    یک مطالعه نشان داد: مصرف نمک به میزان کم، خطر ابتلا به حملات قلبی و حتی سکته را افزایش می‌دهد.
    مطالعات پیشین حاکی از افزایش فشار خون در اثر جذب زیاد سدیم و در نتیجه آن افزایش خطر حملات قلبی بوده‌اند اما مطالعه‌ای که به تازگی انجام شد این یافته را رد کرد.

    براساس گزارش سی ان ان، طبق یافته‌های جدید مصرف کم نمک در ابتلا به بیماری‌های قلبی موثر است.

    این یافته‌ها پس از یک مطالعه هشت ساله بر 3681 زن و مرد اروپایی زیر 61 سال منتشر شد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.