متخصصان و کارشناسان علوم تغذیه معتقدند که مصرف برخی از مواد غذایی می تواند احتمال ابتلا به سرطان سینه را تا حد زیادی کاهش دهد.
این کارشناسان توصیه می کنند که برای پیشگیری از این سرطان به اندازه کافی سبزیجات مصرف کنید. همچنین اگر می خواهید مواد مغذی موجود در این سبزیجات بهتر جذب بدنتان شود، آنها را در روغن زیتون طبخ کنید. اسفناج، هویج، چغندر و کدو تنبل از سبزیجات بسیار مفید هستند و خواص ضد سرطانی فوق العاده ای دارند. علاوه بر اینها مصرف غلات سبوس دار نیز توصیه می شود.
منبع:تورنتونیوز