روش تهیه‌ی کیک گل سرخ

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71552
    کاربر عادی
    مشارکت کننده

    تخم‌مرغ، شکر، روغن مایع، شیر، گلاب، پودر گل سرخ خشک، آرد و بیکینگ‌پودر از اجزای این کیک خوش‌مزه هستند.



    مواد اولیه:

    تخم‌مرغ سه عدد

    شکر و روغن مایع از هر کدام یک پیمانه

    شیر و گلاب و پودر گل سرخ خشک از هر کدام نصف پیمانه

    آرد دو و نیم پیمانه

    بیکینگ‌پودر یک و نیم قاشق چای‌خوری

    طرز تهیه :

    * تخم‌مرغ‌ها را با شکر به مدت پنج دقیقه زده تا کرم رنگ شود، سپس به آن روغن مایع، شیر و گلاب را اضافه کرده و دوباره هم بزنید.

    * بعد پودر گل سرخ، آرد و بیکینگ‌پودر را اضافه کرده و آرام‌آرام هم زده و در قالب بریزید.

    * قالب را در فر 160 درجه سانتی‌گراد به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت قرار دهید تا کیک آماده شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.
فهرست