روش تهیه‌ی دیگچه مشهدی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71904
    کاربر عادی
    مشارکت کننده

    دیگچه مشهدی همان‌طور که از نامش پیداست یک غذای مشهدی است که در ماه‌های محرم و صفر بیشتر پخته می‌شود.



    مواد اولیه :

    برنج نیم دانه و شکر هر کدام 500 گرم

    هل ساییده شده 30 گرم

    شیر سه لیتر

    زعفران و خلال پسته برای تزیین به میزان لازم

    طرز تهیه:

    * برنج را از دو ساعت قبل خیس کرده و بعد داخل آبکش می‌ریزیم تا آب نداشته باشد.

    * سپس با شیر مخلوط کرده و دو الی سه ساعت روی حرارت قرار می‌دهیم تا به جوش آید و مدام هم می‌زنیم.

    * زمانی که مواد به صورت خمیری شکل شد، شکر و هل را به آن افزوده و مجدداً مخلوط می‌کنیم تا شکر کاملاً در آن حل شود. باید مواظب باشیم مواد ته ظرف نچسبد.

    * در آخر مواد حاضر شده را به مدت یک ساعت مانند برنج با دمای بسیار پایین دم کرده و با زعفران و خلال پسته تزیین می‌کنیم.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.
فهرست