روش تهیه‌ی اسنک سیب زمینی؛ غذای هندی

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72348
    کاربر عادی
    مشارکت کننده

    مواد لازم:

    سینه مرغ بی استخوان 200 گرم (برش خورده به صورت نواری باریک)

    سیب زمینی 2 عدد متوسط (آب پز و رنده شده)

    پیاز 1 عدد متوسط

    نان تست 16 ورق

    گوجه فرنگی 2 عدد متوسط (برش حلقه ای خورده)

    پیتزا گودا 8 ورق

    سیر 2 حبه(رنده شده)

    پنیر پیتزا به مقدار لازم (رنده شده)

    نمک، فلفل، زردچوبه، کره به مقدار لازم

    ******************************

    طرز تهیه:

    * در تابه ای مقداری روغن گرم کنید، پیاز را ریز خرد کنید و داخل روغن تفت دهید تا سبک شود.

    * برش‌های مرغ را همراه با نمک و فلفل و زرد چوبه اضافه کنید و حرارت را کمی بالا ببرید.

    * مواد را مدام هم بزنید و 7-10 دقیقه در همین وضعیت تفت دهید.

    * بعد از این مدت حرارت را خاموش کنید و بگذارید مواد قدری خنک شوند.

    * در کاسه ای سیب زمینی رنده شده، پنیر رنده شده، سیر رنده شده و کمی نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

    * سپس مرغ را به این مخلوط اضافه کنید و مواد را به آرامی هم بزنید.

    * طبق روشی که قبلاً گفته شد، سطح خارجی نان‌ها را با مقداری کره نرم شده پوشش دهید، مقداری از این مخلوط روی 8 ورق از نان‌های تست بمالید، دو برش از گوجه فرنگی و یک ورق پنیر گودا روی مواد بگذارید، 8 ورق دیگر از نان‌های تست را روی نان‌های آماده قرار دهید و اسنک‌ها را کمی فشار دهید تا کاملاً منسجم شوند.

    * بعد آن‌ها را به مدت 3 تا 6 دقیقه در دستگاه ساندویچ ساز قرار دهید تا برشته شوند.

    * این اسنک معمولاً با سس گوجه فرنگی کچاپ سرو می‌شود.

    نکته:

    * مقدار هر دو نوع پنیر کاملاً سلیقه ای است و شما می‌توانید مقادیر فوق را به دلخواه کم یا زیاد کنید.

    * به عنوان جایگزین پنیر گودا (در صورتی که در دسترس ندارید) می‌توانید از پنیر تست ورقه ای استفاده کنید.

    * برای طعم دار شدن مرغ، بهتر است چند دقیقه قبل از طبخ، مرغ را با کمی آب‌لیمو و زعفران مزه دار کنید.

    #98469
    m.abolfathi
    مشارکت کننده

    سلام
    مواد لازمی که نوشتید برای چند نفر میباشد؟

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.
فهرست