ادویه ها و چاشنی هایی نظیر دارچین و زنجبیل با افزایش حساسیت سلو ل ها نسبت به انسولین، به درمان دیابت کمک می کنند.
مقاومت بدن نسبت به انسولین زمانی رخ می دهد که گیرنده نسبت به انسولین پاسخ ضعیف دهد که آن هم باعث نارسایی سلول در جذب ذرات گلوکز خون می گردد.
بنا بر نظر محققان مصرف روزانه یک گرم دارچین، سطوح گلوکز در دیابتی ها را تا 30 درصد کاهش می دهد زیرا این چاشنی موجب افزایش حساسیت سلول نسبت به انسولین می شود.
زنجبیل نیز به طور مشابهی موجب افزایش حساسیت سلول نسبت به انسولین شده و به طور کل این چاشنی ها به علت آنکه حاوی میزان زیادی از آنتی اکسیدان ها هستند از عوارض دیابت به وسیله کاهش اکسیدان های ناشی از مصرف چربی ها جلوگیری می کنند.