دسر سوتلاج با توت سیاه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #95283
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    این دسر بسیار خوشمزه ترکیه را در روزهای بهار و تابستان درست کرده و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید

    مواد لازم:

    شیر 2.5 لیتر

    برنج 1 کاسه متوسط

    شکر 1.5 کاسه

    رنده پوست 1 عدد لیمو

    نشاسته 3 قاشق

    توت سیاه 10 عدد

    طرز تهیه:

    در قابلمه شیر می ریزیم حرارت را روشن کرده تا شیر کمی ولرم شود و برنج آبکش شده و پوست لیمو را می ریزیم و سریع هم می زنیم برنج باید خوب بپرد و نرم شود شکر را می ریزیم 10 دقیقه همینطوری می گذاریم بجوشد سپس نشاسته را با کمی آب مخلوط کنید و در قابلمه بریزید و به هم زدن ادامه می دهیم وقتی به قوام لازم رسید از حرارت برداشته نصف کرده مقداری ساده باشد و یه مقداری توت سیاه له شده می ریزیم اگر میخواهیم به همه مواد توت سیاه بریزید باید مقدار توت بیشتر از این مقدار باشد از هر دو رنگ در کاسه ریخته و بعد از سرد شدن سرو میکنیم
    hiDoctor.ir

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.
فهرست