خواص انجیر

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #87243
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]انجیر منبع غنی از بسیاری املاح و ویتامین‌ها شامل پتاسیم، منیزیم، کلسیم، فسفر و ویتامین‌های C ،B ،A است.
    انجیر همچنین منبع غنی از فیبر خوراکی است. «لیگنین» نوعی فیبر خوراکی غیرمحلول است که به مقدار زیاد در انجیر موجود است و نقش مهمی در پیشگیری و نیز درمان یبوست دارد.

    در این مقاله به برخی از خواص مهم درمانی این میوه بهشتی اشاره شده است:

    – انجیر سدیم و چربی ندارد و مانند سایر میوه‌ها بدون کلسترول است. از انجیر می‌توان در رژیم‌های غذایی خاص مثل رژیم کم‌چرب، کم سدیم، پرفیبر، کاهش وزن، دیابتی و حتی رژیم غذایی مدیترانه‌ای استفاده کرد.

    – انجیر تعرق بدن را زیاد می‌کند و همچنین حرارت بدن را کاهش می‌دهد.

    – این میوه ادرارآور است و اگر ادرار کم باشد، خوردن انجیر باعث ازدیاد آن می‌شود.

    – انجیر تازه یا خشک یبوست را برطرف می‌کند و یکی از بهترین میوه‌ها برای تمیز کردن روده بزرگ و رفع یبوست است.

    – این میوه شیرین و مقوی دستگاه گوارش را تقویت می‌کند و برای درمان سوء‌هاضمه مفید است.

    – برخی مطالعات نشان داده که انجیر خاصیت ضدسرطانی دارد.

    – سرشار بودن انجیر از پتاسیم، تامین‌کننده سلامتِ کودکان ضعیف، کم‌خون و بی‌اشتها است.

    – شربت انجیر، تسکین‌دهنده دردهای گلو و سرفه است.[/align]

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.