خطرات حذف کربوهيدرات ها از برنامه غذايي

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #82429
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    براي گرفتن رژيم، افراد بايد به اين نکته توجه داشته باشند که بايد برنامه غذايي کم کربوهيدرات و نه بدون آن را دنبال کنند. با کم کردن ميزان مصرف اين ماده غذايي مي توان به حفظ سلامت کمک کرد اما مصرف نکردن اين ماده مي تواند سلامت فرد را به خطر بيندازد.
    جايگزين کردن کالري ها:با حذف کربوهيدرات از برنامه غذايي، کالري، چربي يا پروتئين جايگزين آن مي شود و در بسياري از موارد نيز مصرف چربي هاي اشباع شده افزايش پيدا مي کند. اين روند براي قلب مفيد نيست و خطر بيماري قلبي، سکته، بروز برخي انواع سرطان ها و تصلب شرايين افزايش مي يابد.
    نياز به فيبر:بيشتر غذاهاي سرشار از کربوهيدرات، سرشار از فيبر نيز مي باشد و حذف يکي از اين ۲ باعث حذف شدن ديگري از برنامه غذايي مي شود. حذف فيبر براي سيستم گوارشي مضر است و خطر بروز سرطان کولون را به طور چشمگيري افزايش مي دهد.
    کتوز:هنگامي که بدن براي سوخت و ساز، کربوهيدرات کافي ندارد به چربي به عنوان منبع انرژي وابسته مي شود.شکسته شدن چربي به توليد اجسام کتوني منجر مي شود که مي تواند باعث بروز حالت تهوع، ضعف و بي قراري شود.
    علاوه بر آن، باعث گرسنگي و در نتيجه پرخوري و بلافاصله افزايش مجدد وزن مي شود.
    با توجه به آنچه گفته شد ضروري است که در برنامه غذايي خود به ميزان کمي کربوهيدرات بگنجانيد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.