خشکبار و دیابت

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72005
    s.samadi
    مشارکت کننده

    متخصصان تغذیه در یک مطالعه جدید تاکید کردند که جایگزین کردن مغزها و خشکبار به جای کربوهیدراتها برای کنترل بهتر قند خون و میزان کلسترول مفید است.
    متخصصان دریافتند وقتی بیماران مبتلا به دیابت نوع دوم به جای مصرف برخی از کربوهیدرات‌های معمول، روزانه نصف فنجان خشکبار استفاده کردند پس از سه ماه مقدار قند خون و کلسترول بد آنها به میزان قابل توجهی کاهش پیدا کرد و در مقابل بیمارانی که در رژیم غذایی خود این تغییرات را اعمال نکردند، پس از این مدت تغییری در قندخون و کلسترول آنها مشاهده نشد.
    به گزارش خبرگزاری رویترز، دکتر سیدیل کندال از متخصصان دانشگاه تورنتو در کانادا تاکید کرد: این یافته لزوما بدین معنی نیست که خشکبار کلید کنترل دیابت هستند بلکه باید یک تعادل کلی در رژیم غذایی و الگوی زندگی بیماران برای کنترل این بیماری صورت بگیرد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.