در واقع خرما به صورت غیر مستقیم منجر به پرخوری می شود . از آنجاییکه به سرعت باعث ترشح انسولین می شود ، انسولین ترشح شده قند موجود در خون را جذب سلول ها کرده و قند خون افت پیدا می کند و در نتیجه فرد در مدت کوتاهی بعد از خوردن خرما (یا هر ماده بسیار شیرین دیگری مثل عسل )دچار ضعف و گرسنگی می شود و برای رفع ضعف خود به پرخوری رو می آورد . به توصیه آقای دکتر بهتر است افراد در هنگام گرسنگی خود از یک میوه پر فیبر با کربوهیدارت پیچیده استفاده کنند مثل سیب ؛ نه میوه ای با فیبر کمتر و قند بسیار بالا مثل خرما یا انگور .