جوشاندن روش مناسبی برای پخت سبزی نیست

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #87809
    z.yari
    مشارکت کننده

    میان روش های مختلف پخت سبزی ، جوشاندن بیش از هر روش دیگری موجب كاهش مواد آنتی اكسیدان سبزی ها می شود.
    آنتی اكسیدان ها موادی هستند كه موجب خنثی شدن مواد زیانبار و سرطان زا در بدن می شوند.
    بررسی ها نشان می دهد قرارگرفتن سبزی ها در آب داغ به مدت طولانی ، مواد آنتی اكسیدان آنها را كاهش می دهد.
    در این بررسی ها برخلاف تصور مشخص شد ، پخت سبزی در اجاق های مایكروویو در مقایسه با جوشاندن موجب حفظ بیشتر مواد آنتی اكسیدان سبزی می شود .

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.