جوشاندن بیش از حد چای ممنوع!

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #74183
    s.farzi
    مشارکت کننده

    مصرف شیر همراه با چای برای بیماران سنگ ساز مناسب است.
    مصرف شیر همراه با چای موجب می شود اگزالات چای با كلسیم شیر تركیب بزرگی ایجاد كند كه این تركیب به علت بزرگی نمی تواند از روده جذب خون شود و باعث كاهش جذب اگزالات چای شده، مانع از جذب كلسیم شیر از طریق خون می شود كه این واكنش برای بیمارانی كه دچار سنگ های كلیوی كلسیمی هستند بسیار مناسب است.

    یخ چای حاوی مقدار فراوانی اگزالات است، افراط در مصرف قهوه فوری و یخ چای به دلیل بالا بودن مواد نگهدارنده نیترات موجب ایجاد آسیب در بافت های مختلف بدن از جمله سیستم ادراری می شود.

    افرادی كه تمایل به مصرف چای فوری دارند بهتر است از چای سبز استفاده كنند، زیرا این نوع چای حاوی آنتی اكسیدان بیشتری است.

    چای دم كرده به دلیل مقدار كم اگزالات آسیب كمتری به بافت كلیوی وارد می كنند , چای نباید بیش از حد جوشیده شود، جوشیدن زیاد موجب افزایش اگزالات موجود در آن می شود.

    چای دفع ویتامین C را از بدن تشدید می كند ، مصرف چای كم رنگ مانع از دفع ویتامین C می شود، لذا بهتر است برای افزایش فواید چای همراه با آن از تركیبات لیمو، برگ به لیمو و ادویه جاتی مانند: دارچین، هل، بهارنارنج و تخم گشنیز استفاده كرد.

    مصرف متعادل میوه ها در بیماران سنگ ساز مناسب است ،مركبات با افزایش سطح سیترات ادرار تشكیل سنگ را مهار كرده، مصرف میوه ها با جذب كلسیم و اگزالات همراه است و موجب می شود كلسیم به صورت نامحلول در روده در آمده و جذب خون نشود.

    بیماران سنگ ساز بهتر است مصرف ماءالشعیر را جایگزین چای كنند ، چای به دلیل دارا بودن تانین به شدت دافع آهن از بدن است ولی ماءالشعیر حاوی مقادیر فراوانی از ویتامین های گروه B و سیترات و بیكربنات فراوان است كه برای بیماران سنگ ساز بسیار مفید است.

    مصرف انواع نوشابه های صنعتی كه حاوی اسیدفسفریك هستند، موجب می شود كلسیم از استخوان ها برداشته شده، محیط خون قلیایی شود و كلسیم بدن به سمت كلیه ها هدایت شده زمینه ایجاد سنگ های كلیوی تشدید شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.