طريقه دم كردن چاي سبز:
به ازاي هر فنجان آب يك قاشق مرباخوري چاي سبز یا یک کیسه ی چای سبز آماده استفاده مي شود. آب به هيچ عنوان نبايد در حال جوشيدن باشد. حرارت بالا باعث از بین رفتن آنتی اکسیدان های چای سبز می شود.
موارد منع مصرف:
اعتقاد بر آنست كه قبل و بعد از دريافت فرآوردههاي آهن و در شيرخواران نبايد از چاي سبز يا تركيبات پلي فنول آن استفاده نمود. نوشیدن روزانه سه لیوان چای سبز (حاوی سه گرم مواد حل شدنی) یا روزانه 300 تا 400 میلی گرم عصاره استاندارد چای سبز (عصارهها باید حاوی 80 درصد پلی فنولها و 55 درصد اپی گالوکزچین) مفید است. مصرف بيش از حد كافئين كه در چاي سبز و بعضي از عصاره هاي آن وجود دارد در بعضي از افراد باعث علائمي مانند عصبانيت، بيخوابي و بيقراري ميشود.
تداخلات دارويي:
چای سبز باعث افزایش اثر متي سيلين و بنزيل پني سيلين شده، تشديد اثر آسپيرين و ساير داروهاي ضد انعقاد مانند وارفارين را دارد (ويتامين K موجود در چاي سبز ميتواند بر ضد اثرات وارفارين عمل نمايد).