تهیه سالاد با ماهی سالمون دودی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #95147
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    این سالاد با ماهی تهیه می شود و با طعم ماهی سالمون و سبزیجات معطر بهترین وعده غذایی رژیمی می شود

    بر خلاف ماهی سالمون دودی سنتی , این ماهی در محیطی داغ دودی می شود و در نتیجه گوشت ماهی معمولا پخته شده اما طعم و مزه دودی بسیار خوبی دارد .

    مواد لازم :
    کره : 4 قاشق غذاخوری
    تخم مرغ کمی زده شده : 8 عدد
    خامه پرچرب : 4 قاشق غذاخوری
    ماهی سالمون دودی پوست کنده و بدون استخوان و خرد شده : 225 گرم
    مخلوط سبزی های معطر خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
    نان گرد ( ساندویچی ) نصف شده : 4 عدد
    کره اضافه جهت مالیدن روی نان : مقداری
    نمک : به میزان لازم
    فلفل : به میزان لازم
    پیاز کوهی خرد شده جهت تزیین : مقداری
    برش های لیمو جهت سرو : مقداری

    طرز تهیه :

    1. کره را در قابلمه بزرگی آب نمایید و وقتی شروع به کف کردن نمود , تخم مرغ ها را اضافه نمایید . بگذارید برای چند لحظه بماند تا تخم مرغ ها شروع به سفت شدن نمایند . سپس به آرامی هم بزنید و تخم مرغ های پخته را در ماهیتابه تکان دهید تا تخم مرغ های نپخته جا به جا شده و خود را بگیرند . یک دقیقه صبر نمایید , سپس دوباره این کار را تکرار نمایید .

    2. قبل از پخت همه تخم مرغ ها , خامه , ماهی سالمون دودی ریش شده و سبزی های خرد شده را اضافه نمایید . مواد را خوب هم بزنید تا در هم آمیخته شوند . مراقب باشید که تخم مرغ ها زیاد از حد نپزند .
    . در همین فاصله , هر دو طرف نان گرد را تست نمایید . اگر دوست دارید روی نان ها را کره بیشتری بمالید . دو نصفه نان تست شده , درون 4 بشقاب مخصوص پذیرایی قرار دهید .

    4. وقتی تخم مرغ ها پختند , آن ها را روی نان ها تقسیم نمایید . روی این مواد پیاز کوهی خرد شده بریزید و به آن ادویه اضافه نمایید . املت ماهی سالمون دودی را گرم , همراه برش های لیمو سرو نمایید .

    توصیه سرآشپز :

    اگر در پیدا نمودن این نوع ماهی سالمون دودی مشکل دارید , می توانید ماهی دودی معمولی را جایگزین آن نمایید

    وب‌سایت آوای سلامتی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.
فهرست