تفاوت میان انگور قرمز و انگور سبز

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79828
    Shafiei
    مشارکت کننده

    مصرف انگور قرمز بیشتر از انگور سبز توصیه می‌ شود چرا که انگور قرمز در مقایسه با انگور سبز از آنتی‌اکسیدان‌های بیشتری برخوردار است. همچنین مقدار کالری موجود در انگور قرمز کمتر از انگور سبز است.
    انگور سبز فاقد ترکیب آنتوسیانین است ولی این ترکیب در انگور قرمز به وفور یافت می‌شود.
    انگور قرمز حاوی آنتی‌اکسیدان‌های فلاوونوئید مانند رزوراتول، کاتچین‌ها و کوئرستین است در حالی که انگور سبز تنها دارای مقدار اندکی کاتچین‌ها است.
    آنتی‌اکسیدان‌های فلاوونوئید ترکیباتی هستند که موجب ایجاد رنگ قرمز در انگور قرمز می‌شوند و هرچه رنگ قرمز انگور، تیره‌تر باشد تمرکز این آنتی‌اکسیدان‌ها در انگور بیشتر است.
    در این میان رزوراتول و کوئرستین مهم‌ترین ترکیبات آنتی‌اکسیدانی هستند که از خواص سلامتی بالایی از جمله کاهش فشارخون، پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی، حفظ کلسترول خوب، برخوردارند. رزوراتول، به درمان بیماری آلزایمر کمک کرده و خواص ضد‌سرطانی نیز دارد. کوئرستین، خواص آنتی‌هیستامینی دارد و برای تسکین و درمان آلرژی‌های مختلف به کار می‌رود.

    #101440
    madjd
    مدیرکل

    آنتوسیانین موجود در انگور قرمز خواص ضد التهابی دارد.

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.
فهرست