تغذیه و سلامت مو

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70384
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    تغذيه با ويتامين E باعث براق شدن موها مي شود .
    براي تغذيه بهتر موهاي خود بهتر است روزانه ماهي ، آووكادو ، تخم مرغ و سبزيجات مصرف كنيد .

    اسطوخودوس خاصيت معجزه آساي آرامبخشي دارد . از عرق اين گياه براي آرامش موهاي خود هنگام شستشو استفاده كنيد .

    در هنگام شنا حتماً از كلاه شنا استفاده كنيد تا موهايتان از آفتاب و آب كلردار محافظت شود .
    حتي المقدور و به اندازه كافي موها را پس از شستشو آبكشي كنيد تا دست تان روي موها نلغزد كه اين كار باعث درخشش موها مي شود .
    اجازه دهيد موهاي تان به صورت طبيعي خشك شوند . حرارت باعث از بين رفتن بافت پروتئيني موهاي شما مي گردد .
    اگر موهاي شما خشك است از يك ماسك مو تغذيه كننده مثل عصاره بابونه و يا جوانه گندم استفاده كنيد .

    #97436
    madjd
    مدیرکل

    مصرف کم مواد غذایی مناسب و میوه ها از مهمترین علل ریزش مو محسوب می شود. بر این اساس افرادی که عمدتاً برای پیشگیری از چاقی و یا افزایش وزن از رژیم های غلط غذایی که پایه آنها براساس مصرف نکردن میوه و غذاهای سرشار از پروتئین، مواد قندی و نشاسته است، پیروی می کنند با عوارضی مثل ریزش مو روبه رو هستند. ویتامین های گروه ب و روی برای رشد مو نیاز است و در رژیم هایی که این گروه از ویتامین و املاح کم باشد، ریزش مو ایجاد خواهد شد. آهن نیز به عنوان مهمترین املاح در خون سازی برای رشد مو مورد نیاز است.»

    فقر آهن شایع ترین علت ریزش مو در زنان است و از آنجا که در رژیم های غذایی سخت آهن خون نیز کاهش پیدا می کند گاهی کمبود آهن می تواند عامل ریزش موی شدید در افراد بخصوص زنان باشد. کمبود ویتامین های گروه ب و سوءتغذیه در ریزش مو نقش مهمی دارند. بنابراین مصرف میوه هایی که حاوی این ویتامین هستند، نقش چشمگیری در جلوگیری از ریزش مو دارند. مصرف سبوس گندم، جو، کاهو، گوجه فرنگی، شیر، کدو و انبه نیز از جمله منابع غذایی محسوب می شوند که تأثیر زیادی در رشد و استحکام موها ایفا می کند.»

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.