تست سلامت آجیل

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72287
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    براي اطمينان از سلامت آجيل، بايد مدتي آن را دست نگه داشت و در صورتي كه دست رنگي شد نبايد آن را خريداري كرد زيرا نشان دهنده استفاده از رنگ هاي غير مجاز است . آجيل‌هايي كه كرم زده باشد، نم يا رطوبت داشته باشد براي خريد مناسب نيست و به طور معمول تخمه هايي که به دست رنگ پس بدهند يا پسته هايي که بيش از حد قرمز باشند، از مصاديق آجيل هاي رنگي، نامرغوب و غيربهداشتي هستند. بايد از تهيه انواع آجيل از دست‌فروش‌ها و يا اتومبيل‌هايي كه داخل آن به عرضه انواع آجيل مي‌پردازند،خودداري كنند، تاكيد كرد: بايد آجيل‌ها را از محل‌هاي مشخص، مراكز آجيل‌فروشي ثابت و داراي مجوز آجيل‌فروشي و يا قنادي‌هاي داراي مجوز تهيه كنند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.