تاثیر ماهی بر افرادی كه دخانیات مصرف می كنند

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70560
    ناشناس
    میهمان

    استعمال سیگار و دخانیات به عملكرد لایه ی سلولی كه سطح داخلی رگ های خونی را می پوشاند و ” اندوتلیال” نامیده می شود، آسیب می رساند و مانع از انعطاف پذیری آنها می شود. در نتیجه در مواقع ضروری رگ ها نمی توانند گشاد شوند و به مرور سفت و سخت می شوند. اختلال عملكرد این لایه ی سلولی یكی از مهم ترین علائم پیشرفت رسوب چربی در جدار رگ هاست (آترواسكلروز یا تصلب شریان ها).
    افراد سیگاری با مصرف ماهی می توانند با این تغییرات خطرناك مقابله كنند، به شرط آن كه ابتدا مصرف دخانیات را ترك كنند.
    اسید آمینه تورین كه به مقدار زیاد در انواع ماهی ها وجود دارد، می تواند عملكرد لایه سلولی داخل رگ ها را بهبود بخشد و مانع از آسیب آنها شود و در نهایت احتمال بیماری عروق كرونر را كاهش می دهد.

    #97600
    madjd
    مدیرکل

    دانشمندان می گویند مواد غذایی حاوی مقادیر بالای منیزیم از جمله انواع سبزیجات موجب کاهش ضررهایی می شود که سیگاریها به بدن خود وارد می کنند.

    به گزارش روزنامه اینترنتی روسی ایزوستیا:دانشمندان تاکید دارند مصرف پانصد و هشتاد و نه گرم منیزیم در روز موجب کاهش احتمال آسیب به گردش خون مغز می شود و احتمال خونریزی مغزی را پانزده درصد کمتر می کند.

    این دانشمندان به افراد معتاد به سیگار توصیه می کنند کلم بروکلی، ماهی، بادام زمینی ، لوبیای سیاه ، اسفناج و صدف را هم به فهرست غذایی خود اضافه کنند

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.