بو دادن آجيل‏ ، چربي مفيدش را از بين مي‌برد

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75827
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    براي پيشگيري از بروز بيماري‏هاي ناشي از مصرف آجيل‏هاي غيراستاندارد و استفاده بهينه از ريزمغذي‏هاي موجود، مغزها را خام مصرف کنید زيرا بو دادن آجيل‏ها باعث از دست‌رفتن چربي‏هاي مفيد آنها مي‏شود.
    چربي موجود در انواع آجيل، كلسترول خون را پايين مي‌آورد و خطر ابتلا به بيماري‏هاي قلبي-عروقي را كاهش مي‏دهد. مصرف متعادل و روزانه آجيل باعث کاهش اختلال‌هاي چربي‌خون و تقويت سيستم ايمني بدن مي‏شود. مغزها از جمله پسته، گردو، فندق، بادام‏زميني و درختي به علت دارا بودن آنتي‌اکسيدان و چربي‏هاي اشباع گياهي، علاوه بر افزايش قدرت ايمني بدن و کاهش چربي‌خون از بروز فشارخون و ابتلا به بيماري‏هاي قلبي و عروقي پيشگيري مي‏کنند.

    #99439
    s.samadi
    مشارکت کننده

    بله این نکته خیلی مهمه دوستانی که برای کاهش کلسترول یا پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی آجیل مصرف می کنند باید بدانند که نوع بو داده آن سودی ندارد

    #99446
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    بعضی ها فکر می کنند بود دادن در مایکروفر بلا اشکاله .
    ولی این طور نیست بدین شکل همن چربی های پلی آجیل اکسید شده و از بین می روند
    خانم ها و آقایون لطفاً ،
    استفاده آجیل به صورت خام فراموش نشود .

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.