بامبو، از کاربردهاي تزييني تا خوراکي

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72187
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    براي نرم کردن و تقويت پوست، همچنين پيشگيري از بروز چروک، کارخانجات توليد لوازم آرايشي به استفاده از عصاره گياه بامبو رو آورده‌اند

    . جالب است بدانيد اين گياه زيبا که اين روزها تقريبا در تمامي خانه‌ها نمونه‌اي از آن ديده مي‌شود، گياه پر کاربردي است که در هر مورد که فکرش را کنيد، استفاده مي‌شود. در آشپزخانه مصارف زيادي دارد. بامبو در وسايل آرايش بامبو دقيقا مثل پوست انسان حالت نرمي و مقاوم بودن را دارد و همين ويژگي‌ها توجه متخصصان پوست و مو و زيبايي را به اين گياه جالب جلب کرده است. ساقه اين گياه نوعي ماده ترشح مي‌کند که اصطلاحا به آن «اشک بامبو» مي‌گويند. اين شيره غني از سيليس يا اکسيد سيلسيوم بوده که نقشي اساسي در سلامت و نگهداري از بافت پوستي بازي مي‌کند. با افزايش سن ميزان سيلسيوم بدن کاهش يافته و پوست به تدريج شل و خشک شده و چروک‌ها نمايان مي‌شوند. پيري پوست نتيجه مستقيم کاهش سيلسيوم بدن است. براي مقابله با پيري پوست متخصصان توصيه مي‌کنند به طور مداوم پوست را مرطوب کنيد. اخيرا محققان موفق به توليد کرم‌ها، ژل‌هاي دوش و شيرپاک‌کن‌هايي از اشک بامبو شده‌اند که نه تنها پوست را مرطوب مي‌کند بلکه سيليس کافي به آن مي‌رساند. جالب است بدانيد که از بامبو در ساخت کرم‌هاي لايه‌بردار هم استفاده مي‌شود. فيبر بامبو در عين سخت بودن، تهاجمي نيست و مي‌تواند در کنار برداشتن سلول‌هاي مرده به صورت، رنگي درخشان ببخشد.
    خواص دارويي بامبو بامبو غني از سيليس و مواد معدني است که براي درمان روماتيسم بسيار خوب است.
    تحقيقات اخير پژوهشگران دانشگاه واشنگتن استيت روي 8 زن سالم نشان داده است انتخاب رژيمي با پايه جوانه بامبو مي‌تواند سبب کاهش کلسترول بد خون شود.
    نکته ديگر اينکه بامبو جزو گياهاني است که به طور سنتي در طب هندي و چيني استفاده مي‌شده است. در سال 2003، وزير بهداشت چين اعلام کرد برگ‌هاي بامبو منبع آنتي‌اکسيدان طبيعي بوده و مي‌توان پس از بررسي آن را تبديل به مکمل غذايي کرد.
    منبع: sante magazine

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.