ژلاتین ماده اصلی پاستیل ها و دسر هاست و در بستنی ها و لبنیات هم استفاده می شود ولی شاید اگر بدانید از چه چیزی درست می شود از مصرف آن صرف نظر کنید.
ژلاتین از چی درست می شه
اگر بدانید مارشمالو* Marshmallow و پاستیل از چه چیزی درست می شوند دیگر به آن ها لب نخواهید زد.
* مارشمالو Marshmallow : پاستیل پفی یا پف نبات یک دسر فرانسوی است که حالت نرمی دارد و در دهان به راحتی آب.
اگر به بسته بندی پاستیل ها – حتی انواع ارگانیک آن ها – نگاهی بیندازید با موادی از قبیل سیروپ ذرت یا برنج قهوه ای و شکر روبرو می شوید ولی یکی دیگر از مواد تشکیل دهنده آن ها مسلما ژلاتین خواهد بود که به نظرتان کاملا بی ضرر است ولی منبع ساخت آن ممکن است کاملا برایتان تعجب آور باشد. ژلاتین ماده ای مایل به زرد بی بو و تقریبا بی مزه است که با جوشاندن طولانی از پوست، غضروف و استخوان حیوانات بدست می آید که منبع درجه اول آن باقی مانده موادی است که در صنعت گوشت مورد استفاده قرار نمی گیرید. صحبتمان در باره پوست و استخوان خوک و گاو است.