[align=justify]نقرس که روزگاری بیماری مخصوص شاهان بود، رو به افزایش گذاشته و دانشمندان در کنار نوشیدنی های الکلی، نوشیدنی های غیر الکلی را هم در ابتلا به آن دخیل می دانند.
نقل از سایت «دیلی میل»، در بریتانیا تعداد بیماران مبتلا به نقرس به نسبت دهه 1970 میلادی، تقریبا 2 برابر شده. در گذشته، شاهان شاید به دلیل رژیم غذایی شان مثلا خوردن گوشت زیاد به این بیماری مبتلا می شدند اما امروزه، قربانیان احتمالا به خاطر نوشابه های غیرالکلی اما شیرین، آبجو یا عوارض جانبی داروها نقرس می گیرند.
یکی از عوامل این بیماری خوردن فراکتوز زیاد است، قندی که به مقدار کم در میوه ها وجود دارد اما برای شیرین کردن غذاهای نیمه آماده از آن استفاده می شود. گمان می رود دوزهای پایین آسپیرین و بعضی از داروهای ضد فشار خون بالا هم در ابتلا به آن موثر باشند اما خوردن میوه های خانواده توت می تواند از احتمال ابتلا به نقرس کم کند. [/align]