افراد سیگاری این میوه ها را بیشتر بخورند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #86377
    z.yari
    مشارکت کننده

    چون سیگار حالت اکسیداتیو داشته و ریسک ابتلا به سرطان‌ها و بیماری‌های قلبی – عروقی را افزایش می‌دهد، سیگاری‌ها بیشتر از میوه و سبزیجاتی که حاوی منابع ویتامین C است در برنامه غذایی خود استفاده کنند.
    در همین راستا میوه‌هایی مانند پرتقال، سیب، انگور، گلابی، توت فرنگی و کیوی پیشنهاد می شود، این میوه‌ها به دلیل داشتن ویتامین C که نوعی آنتی اکسیدان محسوب می‌شود، می‌توانند نقش موثری در کاهش عوارض سیگار داشته باشند.
    باید در خصوص مصرف چربی در افراد سیگاری هشدار داد چون چربی در کنار سیگار ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را تا حد زیادی افزایش می‌دهد. در این راستا ابتدا توصیه به ترک سیگار است و پس از آن نیز افراد سیگاری باید حتی‌المقدور از مصرف غذاهای سرخ شده و نیز غذاهای چرب که حاوی اسید چرب ترانس بالا هستند، خودداری کنند. سیگاری‌ها بهتر است بیشتر غذاهای خود را به شکل کباب پز، بخارپز یا آب پز استفاده کنند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.