اسید های چرب غیر اشباع ترانس و سرطان تخمدان

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69547
    s.samadi
    مشارکت کننده

    شواهد مبنی بر ارتباط عوامل غذایی و سرطان تخمدان در تعارض با یکدیگر هستند اما تعداد زیادی از مطالعات اپیدمیولوژیک بر این عقیده اند که گوشت و چربی مصرفی با سرطان تخمدان در ارتباطند بنابراین در مطالعه ای که اخیرا صورت گرفته ارتباط کل چربی دریافتی و منبع آن،گوشت تازه وگوشت فرایند شده و گوشت ماهی با سرطان تخمدان بررسی شد.در این مطالعه از 62573 خانم یائسه بین سنین 55-62 سال خواسته شد تا پرسشنامه یاد آمد غذایی و عادت های و سایر عوامل مربوط به سرطان را پر کنند و عواملی مانند سن،میزان انرژی دریافتی،داروهای ضد بارداری خوراکی و وضعیت تاهلشان تعدیل شد و در نهایت به این نتیجه دست یافتند که ارتباط معنی دار مشخصی بین چربی کل دریافتی،اشباع،غیر اشباع یک گانه و دو گانه ،چربی حیوانی و گیاهی ،چربی محصولات لبنی و ماهی یا منابع دیگر وجود نداشت اما ارتباط مستقیمی بین مصرف اسید چرب غیر اشباع ترانس و سرطان تخمدان وجود داشت و در نهایت به این نتیجه رسیدند که تنها اسید های چرب غیر اشباع ترانس در ابتلا به سرطان تخمدان موثرند و سایر انواع چربی و گوشت ارتباط نشان نداده اند.
    منبع:ajcn

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.