ارتباط سردرد با تغذیه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69019
    Avatarnikbakht
    مشارکت کننده


    عوامل مختلفی می توانند موجب سردرد شوند كه تغذیه نامناسب نیز در این امر موثر است.
    ‌‌‌معمولا در بسیاری از موارد كه دلیل خاصی برای بروز سردردهای مزمن وجود ندارد، غذا می‌تواند عامل اصلی ‌این مشكل باشد. به همین دلیل مصرف نكردن برخی از موادغذایی می تواند در جلوگیری و درمان ‌سردرد موثر باشد بدون اینكه بیمار مجبور به مصرف داروهای مختلف ‌شود.‌‌لازم به ذكر است كه تاثیر غذا در سردرد و بسیاری از عوارض دیگر بلافاصله مشخص نمی شود و باید بین ۶ تا ‌۸‌ ساعت پس از مصرف غذا منتظر عوارض خوب یا بد آن باشیم.‌ ‌
    برای مثال افرادی که مستعد به سردردهاي ميگرني هستند باید از مصرف یکسری مواد غذایی پرهیز کنند از جمله: محصولات تخميري، آجيل، انجير، خرما، شير گاو، شکلات، پنير سفت و کهنه، مرکبات، کنسروهاي گوشت و ماهي،کشمش، پياز، آسپارتام يا قندهاي رژيمي و کافئين .
    سيگار و قرص هاي ضدبارداري نيز در ايجاد سردرد نقش دارند. چربي هاي اشباع شده نيز يکي از علل مهم ايجاد سردردهاي ميگرني هستند که علت آن به واسطه افزايش ترشح مواد ايجادکننده سردرد است.
    دوستان اگه اطلاعاتی در مورد ارتباط بین تغذیه و سردرد دارید لطفا بگید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.
فهرست