ارتباط بوی عرق با رژیم غذایی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #84238
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]غذایی که ما می‌خوریم می‌تواند بر بوی بدن تأثیر گذارد. اگر شما فردی باشید که در سوخت و ساز غذاهایی نظیر تخم‌مرغ و ماهی(غذاهایی که حاوی کولین‌اند) دچار مشکل است، عرق شما ممکن است بوی تخم‌مرغ یا ماهی بدهد.
    غذاهای چرب و روغنی همچنین می‌تواند منشأ بوی عرق باشد.
    به طور کلی هر ماده غذایی که حاوی سیر، پیاز یا ادویه‌های گرم باشد به بوی بد عرق منجر می‌شود.
    خیلی وقت‌ها نیز بوی بدن بستگی به سیستم گوارش و سوخت و ساز بدن دارد. به این معنی که مواد اضافی ناشی از سوخت و ساز ناقص می‌تواند منجر به بوی نامطبوع بدن در فرد شود.
    در افرادی که رژیم غذایی پرپروتئین و کم‌کربوهیدرات (کم قند) مصرف می‌کنند، عرق بدن مملو از آمونیاک می‌شود. فردی که چنین رژیم غذایی را دارد، وقتی شروع به ورزش می‌کند، بدنش مجبور می‌شود پس از مصرف ذخایر گلیکوژن (شکل ذخیره‌ای قند در بدن) از پروتئین‌ها برای ایجاد انرژی لازم استفاده کند. برای انجام این کار اسیدهای آمینه – واحد ساختمانی پروتئین‌ها- به ترکیب‌های گوناگون تبدیل می‌شوند از جمله گلوکز (قند) که برای تامین انرژی عضلات لازم است. در این فرآیند ترکیب‌های زائدی از جمله آمونیاک ایجاد می‌شود. به‌طورمعمول آمونیاک (که در مقادیر زیاد بسیار بدبو است) در بدن به اوره (که بوی بد آن کمتر است) تبدیل و از طریق ادرار دفع می‌شود اما اگر مقدار زیادی آمونیاک تولید شود و بدن نتواند با تبدیل آن به اوره، آن را از بدن دفع کند؛ مقداری از آن وارد عرق می‌شود.
    مصرف بیش از حد شکلات، چای و قهوه باعث افزایش تعریق می‌شود چرا که ۱۰ درصد از این مواد پس از مصرف در بدن فرآوری نشده و به تعریق زیاد منجر می‌شود و بوی عرق را نیز تشدید می‌کند.
    علاوه بر اینها مصرف زیاد مواد لبنی که سرشار از پروتئین هستند منجر به آزاد شدن سولفید هیدروژن و ماده دیگری موسوم به «متیل مرکاپتان» در بدن می‌شود و این دو ترکیب نیز به نوبه خود بوی عرق را تشدید می‌کنند.
    سیگار و سایر محصولات دخانی نیز از عوامل مهم تشدیدکننده بوی نامطبوع عرق هستند.[/align]

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.