مصرف بيسكويت به جز انواع شور كه حاوي نمك هستند، براي مبتلايان به فشارخون اشكالي ندارد اما چون شيرين است، براي مبتلايان به ديابت، مناسب نيست مگر آنكه به ميزان مشخص و توصيه شده بهوسيله متخصص معالج مصرف شود.
ميتوان به جاي شكر از قندهاي مصنوعي هم استفاده كرد که كم کالريتر از بيسكويتهاي معمولي هستند. حتي ميتوان به جاي شكر به طور كامل يا درصدي از شهد توت يا خرمااستفاده كرد يا آن را با انواع موادمعدني مثل كلسيم، آهن و… غني كرد تا با خوردنش قسمتي از نياز بدن به اين موادمغذي تامين شود.
البته حتی در صورت رژیمی بودن بیسکویت نیز باید در مصرف آن رعایت حد اعتدال به جا آورده شود و افراد دیابتی آن را ندرتاً در برنامه غذایی خود بگنجانند .