آلرژي به بادام زميني کشندهترين و يکي از شايعترين آلرژيهاي غذايي است که براي تمام عمر باقي ميماند. اکنون محققان آمريکايي و آلماني ميگويند که راهي براي تخفيف آن پيدا کردهاند تا مبتلايان در صورت خوردن اتفاقي محصولات حاوي بادام زميني دچار مشکل جدي نشوند…
در اين مطالعه به 23 کودک مقادير تدريجا افزايشيابنده بادام زميني خردشده داده شد تا تحمل نسبت به پروتئين آن ايجاد شود (هفته اول درمان در بيمارستان انجام شد). تمام شرکتکنندگان دچار درجاتي از واکنش آلرژيک شدند اما پس از 7 ماه 14 نفر اين کودکان توانستند مقادير معادل 500 ميليگرم بادام زميني خردشده در روز را بدون مشکلي تحمل کنند (9 بيمار ديگر عمدتا به علت واکنشهاي آلرژيک جدي و نيز اضطراب و عدم پايبندي از مطالعه کنار گذاشته شدند) که در پيگيري کوتاهمدت 12 نفر مقادير يک گرم را نيز تحمل کردند (يعني بيش از نيمي از موارد با اين ايمنيدرماني خوراکي درمان شده بودند). البته باقي ماندن اين تحمل در درازمدت هنوز مشخص نيست.