آسپارتام و گلوتامات

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79037
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    این دو ماده می توانند برای سلامت گوش مضر و خطرناک باشد. این دو ماده غذایی با وجود تمام تفاوت‌هایی که با یکدیگر دارند، تاثیر مشابهی بر عملکرد گوش دارند. آسپارتام، نوعی شیرین کننده مصنوعی است که در اکثر مواد غذایی رژیمی یافت مي‌‌شود. گلوتامات نیز نوعی آمینو اسید است که درعصاره‌های گوشت موجود در بازار، وجود دارد. هر چند که این دو ماده شیمیایی به نظر کاملا متفاوت از هم مي‌‌رسند، اما هر دو آنها کار مشابهی در بدن ما انجام مي‌دهند؛ تحریک سلول‌های عصبی. مصرف زیاد این دو ماده باعث تحریک بیش از حد سلول‌های عصبی موجود در گوش میانی مي‌‌شود و نهایتا مشکلات شنوایی از جمله وزوز گوش را به دنبال خواهد داشت.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.