آب دوغ خیار و خواص آن

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #67187
    s.samadi
    مشارکت کننده

    با نگاهي به ارزش غذايي هريك از مواد غذايي به كار گرفته شده در اين تركيب ارزش تغذيه اي آن را ارزيابي مي كنيم:

    از ماست به عنوان ماده غذايي اصلي در اين تركيب با عنوان پير سلامت ياد مي شود. اين نامگذاري ماحصل بررسي هاي مختلفي است كه بر ماست انجام شده و فوائد آن را در پيشگيري از بيماري هاي مختلفي به اثبات رسانده است. باكتري هاي ماست قادربه تحمل شرايط اسيدي داخل دستگاه گوارش انسان مي باشند ، بنابراين اين باكتري ها درحفظ باكتري هاي مطلوب دستگاه گوارش بسيار مفيد هستند . باكتري هاي ماست قادرند بخشي ازتركيبات مضري را كه به وسيله ي ديگر باكتري هادردستگاه گوارش توليد مي شوند. بررسي ها نشان داده ، كه ماست دركمك به درمان اسهال كودكان مفيد بوده است. بررسي ها نشان داده ، كه ماست دركمك به درمان اسهال كودكان مفيد بوده است

    خیار از سبزیهایى است که تقریبا در سراسر سال در دسترس ما قرار مى گیرد. زیرا تا فصل خیار منطقه اى در کشور تمام مى شود منطقه اى دیگر موقع برداشت محصول آن است به این ترتیب در چهار فصل سال تقریبا خیار را در دسترس خود داریم. خيار منبع بسيار خوبي از ويتامين آ ، ث و موليبدن است .همچنين مقادير خوبي از اسيد فوليك، فيبر غذايي، منگنز و پتاسيم دارد. اين مواد مغذي در ازاي دريافت كالري كمي در اختيار شما قرار مي گيرد .

    گردو يا به قول خانم دكتر شيخ الاسلام ماهي درختي سرشار از ويتامين‌ها و مواد معدني مختلفي است كه از آن‌جمله مي‌توان به ويتامين‌هاي A، E، C، B1،B12، اسيد فوليك، نياسين و همچنين املاح معدني شامل فسفر، پتاسيم، منيزيم و پروتئين اشاره كرد. جالب توجه آن است كه فسفر موجود در گردو به اندازه‌اي است كه با فسفر موجود در ماهي و تخم‌مرغ تا حدي برابري مي‌كند. با اينكه مغز گردو از جمله مغزهاي چرب است ولي خوردن آن كلسترول خون را كاهش داده و در نتيجه خطر ابتلا به بيماري‌هاي قلبي و عروقي را كم مي‌كند. در ضمن نسبت به مغزهاي ديگر، حاوي مقدار بيشتري اسيد چرب امگا3 است. با توجه به ويتامين A موجود در گردو، خوردن آن براي تقويت بينايي، پوست، مو و ناخن توصيه مي‌شود. همچنين به علت دارا بودن ويتامين B براي تقويت اعصاب، رفع سستي و بي‌حالي و خستگي زودرس مفيد است.

    کشمش، ميوه خشک انگور است و مانند ديگر خشکبارها در تمام سال يافت مي شود. يک غذاي پر انرژي، کم چرب و کم سديم است. بنابراين براي افرادي که رژيم هاي کم سديم را بايد رعايت کنند، خوردن کشمش بسيار مفيد است.کشمش منبع خوب ويتامين ها و املاحي همچون آهن، پتاسيم، کلسيم و ويتامين B است.- کشمش محتوي مقدار زيادي آهن است. 600 گرم کشمش، 90 درصد آهن مورد نياز روزانه بدن را تأمين مي کند. 100 گرم کشمش در حدود 88/1ميلي گرم آهن دارد، در حاليکه 100 گرم گوشت گاو بين 4-2 ميلي گرم آهن دارد- کشمش، منبع خوب فيبر، آنتي اکسيدان و همچنين منبع خوب انرژي است. به خاطر مقدار كالري زياد كساني كه از رژيم غذايي كاهش وزن پيروي مي كنند بايد مواظب انرژي آن باشند. همچنين افراد ديابتي بايد به قند موجود در كشمش توجه داشته باشند.

    اضافه كردن سبزي هاي معطر به اين مواد علاوه بر خوش عطر و طعم كردن اين غذا ارزش هاي غذايي ان را افزايش مي دهد.اگر خيلي تشنه هستيد پس از اضافه كردن نان مقداري هم يخ اضافه كنيد .حالا غذاي سالم و ساده شما آماده است . نوش جان

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.