۱۰ مهر، ۱۳۹۱ در ۱۰:۱۹
#98532
مشارکت کننده
راههایی برای افزودن نخودفرنگی به برنامه غذایی:
نخودفرنگی را هم میتوان به صورت تازه مصرف کرد و هم می توان آن را به صورت فریز شده و یا کنسرو شده نگهداری نمود.
نخودفرنگیهای فریز شده بر کنسرو نخودفرنگی ارجحیت دارند، زیرا طعمشان را از دست ندادهاند و نمک (سدیم) کمتری دارند.
– نخودفرنگی تازه را درون سالاد سبزیجات بریزید.
– نخودفرنگی را خیلی کم با کمی قارچ در روغن تفت دهید.
– نخودفرنگی را می توانید به صورت خورش نخودفرنگی با مرغ بپزید که بسیار خوشمزه خواهد شد.
– نخودفرنگی را می توانید به صورت پخته به سالاد ماکارونی و یا سالاد الویه بیفزایید.
– نخود فرنگی را می توانید به عنوان تزئین کننده غذاهای مختلف نیز به کار برید.