RE: چرا باید بادمجان بخوریم؟

#101402
madjd
مدیرکل

گیاه بادمجان سرشار از ویتامین‌های A، B۱، B۶، C و مواد معدنی از قبیل کلسیم، فسفر، مس، گوگرد، منیزیم، پتاسیم، آهن و فیبرهای خوراکی است. بادمجان سرشار از آنتی‌اکسیدان‌های قوی است و برای حفاظت از سلول‌های مغزی و کنترل سطح چربی‌ها در بدن تأثیر بسزایی دارد.
برخی از خواص دیگر آن عبارتند از:
– آنتی اکسیدان‌های قوی موجود در بادمجان خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد.
– بادمجان به دلیل ذخیره فیبر زیادی که دارد در پیشگیری و درمان سرطان روده بزرگ بسیار مؤثر است. این خوردنی هنگام عبور از روده‌ها مواد سمی و شیمیایی را جذب می‌کند و باعث پاکسازی روده از این مواد سرطان‌ زا می‌شود.
– بادمجان به دلیل ذخیره فیبر بالایی که دارد، برای کاهش وزن بسیار مفید است.
– بادمجان حاوی مقدار زیادی آب می‌باشد و می‌تواند ذخیره آب بدن را به میزان قابل توجهی تأمین کند، به همین دلیل به سلامت پوست و مو کمک کرده، از چین و چروک‌های پوستی جلوگیری می‌کند.
– آهن موجود در بادمجان در درمان کم خونی مؤثر است.
– – فیبر موجود در بادمجان، کلسترول خون را که عاملی برای ابتلا به حمله قلبی و سکته ست را کاهش می‌دهد.
– بادمجان از گرفتگی رگ‌‌ها و بروز بیماری‌های قلبی جلوگیری می‌کند.
– جوشانده ریشه بادمجان در درمان آسم مؤثر است.
– بادمجان کالری کمی داشته، مصرف آن باعث باز شدن عروق خونی شده و مقوی معده می‌باشد.
– فیبر بالای موجود در بادمجان، برای درمان یبوست و کاهش کلسترول مفید می‌باشد.
– پتاسیم بالا و سدیم پایین موجود در بادمجان، برای کاهش فشار خون مفید است.
– بادمجان بازکننده عروق خونی و تقویت کننده معده و ادرارآور است.
– بهترین روش برای پختن بادمجان، آب پز کردن و پختن در فر است، زیرا سرخ شده آن سنگین شده و برای معده‌های ضعیف مناسب نیست.