در ضمن محققان دریافتهاند ویتامین C که به وفور در میوه و سبزیجات مختلف یافت میشود در پیشگیری از فشار خون بالا نقش مهمی ایفا میکند.
بر اساس نتایج پژوهشی که در روزنامهیHypertension به چاپ رسید، افرادی که میزان ویتامین C بدنشان بالاست در مقایسه با افرادی که میزان این ویتامین در بدنشان کم است، فشار خون پایینتری دارند.
برای مشخص کردن رابطهی بین مصرف میوه و سبزیجات و خطر ابتلا به فشار خون بالا، محققان بریتانیایی اطلاعات 20926 داوطلب بین 40 تا 79 ساله را مورد بررسی قرار دادند. آنها میزان ویتامین C (شاخص مصرف میوه و سبزیجات) و فشار خون همهی افراد شرکت کننده را به دقت اندازه گیری کردند. بعد از بررسیهای دقیق به این نتیجه رسیدند افرادی که میزان ویتامین C بدنشان بالا است نسبت به افرادی که میزان این ویتامین در بدنشان پایینتر است، 22 درصد کمتر به بیماری فشار خون مبتلا میشوند.