۱۹ شهریور، ۱۳۹۲ در ۰۸:۵۰
#101293
مشارکت کننده
هر مطالعه ی کارآزمایی بالینی درارای نقاط قوت و ضعف می باشد. این مطالعه با این شرایط انجام شده است. بهتر بود که نوع کم چرب یا پرچرب بودن ماست هم ذکر می شد و یا اینکه عوامل مداخله گر و نحوه ی کنترل آن ذکر می شد. البته باید به اصل مقاله مراجعه کنید. این قسمت خلاصه ای از مقاله است.
در مورد طول دوره ی مصرف، این مدت بر اساس مطالعات قبل مشابه بنا نهاده می شود. مثلا مطالعات پیشین به این نتیجه رسیده اند که مصرف ماست، به مدت 6 هفته، بر سطح کلسترول خون مؤثر است….
سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه