RE: خوراک ماهی معطر و خوشمزه

#98811
ناشناس
میهمان

.
.
.
ماهی را (پس از پاک کردن و شستن با آب سرد) بمدت دو یا سه ساعت در آب نمک و آبلیمو (یا سرکه یا آبغوره و یا آب مرکبات) خوابانده و سپس ماهی را در آبکش می گذاریم تا کاملا آب اضافی آن برود. سپس بطور دلخواه یا ماهی را به روش آب پز (که روی آن قدری پودر آویشن و پودر سیر پاشیده شده) و یا به روش سرخ کردن همراه با یک عدد چوب دارچین در روغن در کنار ماهی (البته دارچین نباید سرخ شود) این غذا را تهیه می کنیم.
توضیحات ضروری:
* با اين دستور العمل نیازی به آرد یا پودر سوخاری نيست و ماهي خوشمزه مي شود.
* در روش سرخ کردن ابتدا روغن را خوب داغ کنيد و سپس ماهي را با شعله ملایم در آن سرخ کنيد
* هرگز ماهی و تخم مرغ را با هم نخورید زیرا تداخل آنها در معده باعث