۸ آذر، ۱۳۹۰ در ۰۳:۵۱
#97985
مدیرکل
باقلا منبع تامین فیبر مناسبی است. همچنین به دلیل بالا بودن میزان پروتئین، میتواند همراه با برنج (باقلا پلو) به یک غذای کامل تبدیل شود. کلسیم و پتاسیم موجود در باقلا میتواند از بروز پوکی استخوان جلوگیری نموده و به کنترل فشارخون بالا کمک میکند.
برای باقلا خواصی در رابطه با سنگ کلیه، رماتیسم، مثانه و نقرس ذکر شدهاست. در عوض باقلا تحریک کننده اصلی بیماری فاویسم بوده و مصرف آن برای مبتلایان میتواند به مرگ بیمار منجر گردد